Företagarna finans och utveckling

Pengar till företaget

Många gånger läser man om olika företagsstartups och även mer eller mindre etablerade företag som lider av en allt för tunn likviditet. En låg likviditet behöver absolut inte innebära att företaget har en dålig affärside eller inte har potential. Tvärtom! Men en bra likviditet å andra sidan ger företagen en särskilt god möjlighet att investera i större inköp som ger lägre inköpspriser, lägre transportkostnader och bättre marginal på produkten. Därför är det något att sträva efter i alla lägen att ha en så bra likviditet som möjligt och ibland till och med låna pengar till företaget om det krävs.

Företag som ofta har god soliditet är

Fastighetsförvaltare

Byggbranschen

Bankväsendet

Genom att ta ett lån till företaget ökar du din likviditet och har där med skapat dig utrymme att välja något mer över hur du ska skapa dig en marginal i just ditt företag. Så söker du ett företagslån  för att öka din marginal och tror att företaget har mmöjligheten att betala tillbaka lånet med din satsning så gör slag i saken och skapa dig en bättre likviditet. Smslån!

Det rekommenderas även att man tar en titt på bitcoin just nu. Att köpa på sig en 500 hundring nu kan vara värt tusenfallt om ett år, då behöver du inte låna pengar längre.