Prislappen för att spela golf

Varför väljer många att spela golf trots prislappen?

En sport som passar för alla

Golfintresset ökar dag för dag och allt mer fattar intresse för den spännande sporten. Det som många golfare säger är att en framförallt spännande del med golfen är att du kan faktiskt vara nybörjare och ändå få till ordentliga och bra slag och spela som de som är i själva verket i det bättre skedet. Sporten är passar perfekt på så sätt att du kommer garanterat röra på dig, men det är lätt att socialisera sig under tiden.

Den ljuvliga golfen på La Reserva på Costa Del Sol

En prestigefull golfbana är den välkända La Reserva på Costa Del Sol. Här är en bana som passar alla golfare, oavsett om du nyligen har börjat spela sporten eller om du är en extremt erfaren golfare. Det beror mycket på banans olika lutningar, de mjuka och samtidigt vågighet och olika varianter av vattenhinder. Det är perfekt för den som åker i exempelvis en grupp där kunnigheten och erfarenheten varierar en del, men alla vill spela golf och ha en underbar golfrunda. Förutom att banan passar olika grader av nivå så finns det många anledningar till att att ta sig till denna fantastiska bana. 

La Reserva Golf ClubGolfbanan som är omringad av en grönskande miljö

Förutom den högklassiska golfen som spelas, är denna bana välkänd för den vackra miljön som grönskar runt golfbanan. Naturen som finns runt La Reserva är otroligt mäktig och det är få som besöker detta ställe och inte känner sig tagna av den blomstrande omgivningen. 

Om det är så att du har vägarna förbi Costa del Sol kan vi garantera att ett besök på denna ranch kommer vara en väl värd vistelse och garanterat uppskattat av hela gänget. Det kommer kosta en liten extra slant i jämförelse med andra ställen runt omkring, men det är också för att du får mer av ett besök.